fredag 29 april 2011

Hon gjorde en Grace 2.0!! Vad var det jag sa?!
Det var svårt att hålla tillbaka glädjen vid åsynen av Kates vackra brudklänning tidigare i dag! Som jag skrev i går hoppades jag just på en klassisk, elegant klänning med kunglig touch. Kates klänning har inte en riktigt lika rik kjol som Graces, men är en klockren modern prinsessdröm. Den sparsmakade men mycket romantiska bruketten tillsammans med hennes svala frisyr skapar ett felfritt helhetsintryck, såhär lyrisk har jag inte varit sen kronprinsessan Marys bröllopsklänning (bild nedan).Utöver Kates vackra Alexander McQueenklänning var den explosiva hattparaden en fullständig fröjd. Hattraditionen som lever på kontinenten borde sannerligen importeras till Sverige, den bjuder till elegans och individualism och ger ett omedelbart sofistikerat intryck som med fördel underlättar övrig klädsel till att endast handla om stilren minimalism.

Vad sägs exemeplvis om denna stilrena kreation (ovan)? Eller den blivande furstinnan av Monacos mer svala och tidlösa charm (nedan)?


Förutom att förlora mig i hattar och kärlekslycka har två nya ledare publicerats i dag. Den ena ställer frågan om vem som helst ska få vara idrottsledare, apropå det tragiska avslöjandet om pedofili inom idrotten (så modigt av Sjöberg!) http://www.barometern.se/ledare/ska-vem-som-helst-fa-vara-idrottsledare(2745206).gm och den andra i notisform om Moderaternas beslut att omedelbart börja deklarera partifinansiering som övertsiger 20 000 kronor. I sak ett gott beslut som dessvärre kan få olyckliga konsekvenser http://www.barometern.se/ledare/svar-balansgang-kring-insyn-i-partiernas-finansiering(2745205).gm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar