tisdag 8 juli 2014

Almedalsuppsamling och första SvD-ledaren

Börjar landa efter en hektisk vecka i Almedalen. Skönt att det dröjer ett helt år till nästa gång! Sedan i går vikarierar jag som ledarskribent på Svenska Dagbladets ledarsida. Min första text, om Annie Lööfs nya Centerparti, kan läsas här.

Förra veckan skrev jag min sista krönika i Skånskan, att stå still är att dö. Och säsongens sista krönika i Dagens Samhälle om vinstdebattens förlorare, http://www.dagenssamhalle.se/kronika/en-vinstdebatt-utan-vinnare-9816.

Under måndagen deltog jag i Svt Debatt, tema taktikval inom alliansen, http://www.svtplay.se/video/2140339/debatt-almedalen. På tisdagen analyserade jag Åkessons tal för Expressen. På torsdagen kom jag dels tvåa i Debatt-SM (givet publikens sammansättning var det en viss bragd!) http://www.svtplay.se/klipp/2164866/debatt-sm-i-kulturpolitik, och debatterade rasism i Aftonbladet-TV. På fredagen samtalade Helle Klein och jag om yttrandefrihetens gränser i Svt Forum, http://www.svtplay.se/klipp/2168326/pers-horna-yttrandefrihet-for-alla.

Håll till godo och ha en fin sommar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar