fredag 27 juni 2014

Almedalen år 2014

Det blir Almedalen i år igen, för sjätte året i rad närmare bestämt. Därefter, den 7 juli, påbörjas mitt vikariat på Svenska Dagbladets ledarsida. Mycket förväntansfull!

Men innan dess väntar alltså en fullspäckad vecka i Visby.
Måndag 30 juni medverkar i Debatt som sänds i Svt kl 20.00

Tisdag 1 juli står jag i Sisp:s panel på tema integration och entreprenörskap klockan 9.00, klockan 13.30 i panel som Evangeliska alliansen anordnar med tema samvetsfrihet inom vården, 14.30 modererar jag ett spännande samtal som Företagarna anordnar om matchning på arbetsmarknaden med rubriken "Killproblemet". På kvällen, analyserar jag partiledartalet för Expressen, sänds live på webben från klockan 19.45.

Onsdag 2 juli medverkar jag i Dagens Industri och Postkodslotteriets panel om företagens roll i samhället klockan 10.30, om kvalité i skolan klockan 12.45 i panel anordnad av SIQ och därefter följer ett informellt rundabordssamtal.

Torsdag 3 juli börjar dagens med Debatt-SM om kulturpolitik, sänds i Svt från klockan 10.45 (i Almedalen börjar vi redan klockan 10.00) och på eftermiddagen, klockan 15.00 blir det debatt för Aftonbladet om rasism, sänds på webben.

Fredag den 4 juli samtalar jag i Svt Forum om yttrandefrihetens gränser, sänds på Svt.

Därutöver ska jag hinna vara lite social och springa på mingel!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar