lördag 23 mars 2013

Om REVA i Neo

Nästa vecka landar ett nytt nummer av det borgerliga samhällsmagasinet Neo i butikshyllorna. I numret har jag en kort reflektion kring det föregående numret som hade tema migration. Spring och köp!

I dag skriver jag också i Skånskan om ängsligheten kring rätt ordval, där fel ord tycks gå före handlingar. Lägger upp länk så snart den kommer upp.

Trevlig lördag!

2 kommentarer:

 1. Men mycket är ändera svart eller vitt, en konsekvens som ej går att blunda för, sen frågan, hur mycket rymms i ett samhälle? arbeten för att klara sin försörjning, bostäder för skydd, listan går att fylla på!

  SvaraRadera
 2. Väldigt väl skrivet som vanligt. Jag är själv uppvuxen i Bulgarien och ser hur lite förtroende man har till en ganska demokratiskt system i Sverige vs det jag själv var uppvuxen i.

  Jag älskar dina argument på debattprogrammen, artiklar osv. Du lyckas peta på den bubblan som folk försöker att upprätthålla med alla meddel. En dag kommer den att spricka och när man kan se och prata om sanningen i ögonen och kalla problemmen med dess riktiga namn kommer man att kunna göra ett positivt förändring som gynnar alla.

  Thumbs up. :)

  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera